0
  • No products in the cart.

Andrew Christian Molokai Bikini

DKK369.00

Clear selection
- +
Add to wishlist

Share via:

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Tag:

Beskrivelse

Andrew Christian Molokai Bikini badebukser

Andrew Christian Molokai Bikini badebukser er super fede svømme briefs i 2 farver. Modellen, som vi i Danmark kalder “Spedoo” Sorte bagpå og pink foran. På bagsiden sidder Andrew Christian logo lige midt på. Forsiden er pink med snøretræk og med ekstra god plads foran. Lige der hvor du har brug for det. Det er lavet på den måde, at der er en lille pose som giver dig plads og får dig til at fylde mere. Der er ikke tale om Show It som løfter og støtter, men en pose som giver dig en fantastisk følelse af frihed samtid med, at der er plads til det hele. Badebukserne er hurtig tørende og kan tåle solens uv stråler uden at blegne. Du lukker dem med en neon snøre med Andrew Christian logo.

Ezzoman er eneste forhandler i Danmark af Andrew Christian og vi får nye modeller hjem hver måned. Ezzoman forhandler også Andrew Christian undertøjs produkter som du kan finde her.

Andrew Christian har også et stort udvalg i sportswear, som ezzoman naturligvis også forhandler. Du kommer til sportstøjet ved at kikke her

Alle produkter er nøje udvalgt, og vi har egen import fra hele verden.

Yderligere information

Vægt 0.100 g
Størrelse 10 x 10 x 10 cm
Farve

Størrelse

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Andrew Christian Molokai Bikini”

Dette er en demoshop til testformål. Ordrer vil ikke blive ekspederet. Afbryd