0
  • No products in the cart.

Løse boksershorts 10 stk pakke

DKK449.00

Clear selection
- +
Add to wishlist

Share via:

Varenummer (SKU): N/A Varekategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Løse boksershorts til drenge og mænd i 10 stk pakke

Løse boksershorts er et hit for tiden. Og de er næsten umulige at finde men her er mulighede for at gøre et ekstra godt køb. Du køber 10 par boksershorts til mænd til kun 449,-. Du vælger selv størrelsen og vi blander for dig. Vi har forskellige parker du kan vælge imellem her på siden. Disse boxershorts er utrolig svære at finde og er derfor normalt en del dyrere end hos ezzo. Vi har egen import fra Tyskland, hvor de også er udvirklet af designere fra Europa. Kvaliteten er helt i top. Vi har solgt boksershorts fra Remix i over 10 år.

Så er du på udkig efter storkøb af boksershorts til mænd så er du kommet det rette sted hen. Ezzo er absolut en af de billigste på nettet med boksershorts. Den gode “gamle” model er atter et hit hos unge drenge og mænd. Frihedsfølelsen er fantastisk selvom modellen ikke helt holder det hele på plads som i de mere klassiske boksershorts på markedet. Du kan kun købe denne model som pakke løsning.

Vi har efterhånden solgt disse boksershorts i over 10 år, og vore kunder vender gang på gang tilbage og køber. Pasformen er ligesom mærker du kender i forvejen og størrelserne er helt normale EU størrelser så du skal blot vælge størrelsen som du plejer.  Ezzoman er sagen når det gælder stor køb af løse boksershorts til drenge og mænd. Vi har også den mere alm. boksershorts som sidder tæt til kroppen og indeholder elastik. Dem finder du også her hos ezzoman. Og de kan også købes som 10 stk pakke til 399,-Underbukserne er lavet af 100% bomuld og vi anbefaler at du vasker dem ved 40 grader og at du undgår at bruge tørretumbler. Hvis du har været vant til at handle på https://ezzo.dk skal du nu fremover handle hos ezzoman. Frimaet er det samme med samme addresse. Fremover er ezzoMan = undertøj og badetøj og ezzo = clubwear og den fysiske butik som ligger i Rosengården lige ved Kultorvet i København K.

Yderligere information

Vægt N/A
Farve

Størrelse

, , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Løse boksershorts 10 stk pakke”

Dette er en demoshop til testformål. Ordrer vil ikke blive ekspederet. Afbryd